Boldbure

Boldbure – inspirerende og multifunktionelle
Bliv kontaktet af konsulentHvordan arbejder vi?

Støjdæmpende boldbure der gør dig klar til kamp

Boldbure fra Maxplay kan fås i forskellige størrelser og kombinationer. De kan være helt afskærmet, så bolden bliver inden for rammerne. Man kan også vælge at have langsiderne lave. Underlaget kan også vælges efter behov – her kan gummiunderlag, sandgrus, asfalt eller kunstgræs være gode muligheder.

Boldbure kan byde på mange aktiviteter til både børn, unge og voksne, der kan integreres i forskellige sportsgrene, såsom fodbold og basket. I skoler, boligforeninger og offentlige rum er boldburet ekstrem populært, da boldspillet foregår kontrolleret og inden for rammerne. Der kommer ikke pludselig en bold gennem et vindue eller i hovedet på en, som ikke er med i legen.

Vi har base i Køge, men vi leverer i hele Danmark.

Specialmål, sikkerhed og god service

Boldburene kan fås efter specialmål, så du kan altid regne med at finde en løsning til dit areal hos Maxplay – stort som småt.

Derudover er de støjdæmpende, da der er indbygget en gummimembran, som reducerer støjen helt ned til 65 decibel. Det er rart, så man ikke larmer for meget, hvis der er andre mennesker i nærheden.

Desuden er vores boldbure Tüv-godkendt. En Tüv-godkendelse er et kvalitetsstempel i hele verden, og det betyder, at vi kan levere markedets bedste løsninger i forhold til kvalitet, støjreduktion og holdbarhed. Samtidig er de vedligeholdelsesfrie og har et transparent design, så de naturligt falder ind i omgivelserne.

Du skal tage stilling til disse ting, når du skal have dit helt eget boldbur:

  • Hvor mange m2 har du til boldburet?
  • Hvilket type underlag skal dit boldbur have?
  • Hvad er budgettet?

Har du nogle spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at vejlede dig, så du er sikker på, at du tager den rigtige beslutning. Du kan kontakte os allerede i dag. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Galleri på side

Seneste referencer

Sådan arbejder vi

Vi guider jer igennem hele processen, så I trygt kan læne jer tilbage og se jeres nye legeplads eller sportsplads blive designet og opført for jer.

Søren Mittag

Ejer, Maxplay ApS

1. Forslag til legepladsen

Legepladsen er et ideelt samlingspunkt for mennesker på tværs af sociale skæl, og ønsket om en ny legeplads starter ofte som en drøm.

En drøm om et aktivt område for børn og unge, et sted hvor de kan bevæge sig, lege med andre eller alene og hvor familien kan være sammen og få kvalitetstid.

Det er jo, hvad en legepladsen kan.

Når drømmen om legepladsen skal konkretiseres, kontakter du en konsulent fra Maxplay, og sammen gennemgår vi dit område, og hvilke muligheder der er for at realisere dine drømme.

Dette møde er naturligvis ganske uforpligtende.

Imidlertid er det en god ide, hvis du har gjort dig tanker om budget og størrelse på projektet inden mødet, så vi kan afstemme forventningerne og hjælpe dig bedst muligt.

Kontakt os gerne allerede i dag for at aftale et uforpligtende møde om din kommende legeplads.

3

2. Forslag til legepladsen

Når Maxplays konsulent har været på besøg starter arbejdet med at udarbejde et tilbud på legepladsen.

Her samarbejder konsulenten med tegnestuen i Maxplay om af levere de bedst mulige løsninger inden for de rammer du har sat.

Her vil forskellige muligheder blive drøftet, og den endelige løsning til din nye legeplads bliver skitseret.

Herefter sætter konsulenten et tilbud sammen bestående af tegninger, beskrivelser og priser, og laver sin præsentation til beslutningstagerne.

3

3. Præsentationen

Når din kommende legeplads skal præsenteres, er det en god ide, at konsulenten er til stede.

Der er altid en række spørgsmål, som kan være nyttige at få besvaret, og her kan konsulentens viden om projektet være meget nyttig.

Hvis der skulle være mindre rettelser for, at beslutningen kan tages, kan dette også klares ved at konsulenten er til stede.

3

4. Efter beslutningen

Når du har beslutter dig for, at Maxplay skal levere legepladsen, går en lang række processer i gang – heldigvis ikke for dig.

Maxplays konsulent bestiller varer samt montører og går i gang med at lave en tidsplan for projektet.

Hvis legepladsen skal stå færdig til et bestemt tidspunkt er det derfor en god ide, at få dette nævnt så tidligt i processen som muligt, så konsulenten kan tage højde for eventuelle leveringer, som kan kræve længere tid.

Nogle projekter kræver byggetilladelse eller forundersøgelser af rør og ledninger.

Dette er naturligvis også noget Maxplay tager sig af, hvis du som kunde ønsker dette.

Når legepladsen er færdigmonteret, sørger Maxplay for en ibrugtagningstilladelse, og nu er den nye legeplads klar til brug og leg.