HEYLO PADEL

Fields_drone1
Fields_drone2
Fields_drone7_2
Fields_drone8_2
default
Fields_drone10
Fields_drone5_2
Fields_drone11
Fields_drone6
Fields_drone12
Fields_drone4
Fields_drone3
Fields_drone13
MaxPlay_fields1
MaxPlay_fields2
MaxPlay_fields3
MaxPlay_fields4
MaxPlay_fields5
MaxPlay_fields6
MaxPlay_fields7
MaxPlay_fields8
MaxPlay_fields9
MaxPlay_fields10
MaxPlay_fields11
MaxPlay_fields12
MaxPlay_fields15
MaxPlay_fields13
MaxPlay_fields14
Fields_drone1 Fields_drone2 Fields_drone7_2 Fields_drone8_2 default Fields_drone10 Fields_drone5_2 Fields_drone11 Fields_drone6 Fields_drone12 Fields_drone4 Fields_drone3 Fields_drone13 MaxPlay_fields1 MaxPlay_fields2 MaxPlay_fields3 MaxPlay_fields4 MaxPlay_fields5 MaxPlay_fields6 MaxPlay_fields7 MaxPlay_fields8 MaxPlay_fields9 MaxPlay_fields10 MaxPlay_fields11 MaxPlay_fields12 MaxPlay_fields15 MaxPlay_fields13 MaxPlay_fields14

HEYLO PADEL

Ved storcentret Field’s i København vokser Danmarks nye padel-centrum frem. Heylo Padel er navnet og er drevet ud fra en vision om at starte et urbant community omkring den ultra-trendy sportsgren padel. Drømmen er at skabe et stort fællesskab, hvor både unge og ældre kan være med, og til en fast månedlig pris.

Maxplay har sammen med Heylo Padel bygget toppen af Field’s parkeringsplads om, så den nu udgør et splinternyt urbant samlingspunkt med 6 udendørs padelbaner, lounge-område og en lille butik. Københavnerne har fra start taget projektet til sig og er siden lanceringen i april strømmet til det nye padel-fællesskab.

Vil du vide mere om projektet eller booke en padel-tid, så smut ind på Heylo Padels hjemmeside og læs mere

Hvad er Padel?

Padel er en af verdens hurtigst voksende sportsgrene ­– og med god grund. Sporten er en blanding af tennis og squash, som giver det bedste fra de to sportsgrene. Padel er sjovt, let at lære og kan spilles både indendørs og udendørs, hvilket gør det nemt tilgængelig for alle niveauer og aldersgrupper. Specielt derfor, er vi hos Maxplay helt vilde med at svinge ketcheren!

Du kan læse mere om sporten og vores padel-løsning Maxpadel her

Projektdetaljer

KUNDE – Heylo Padel
PROJEKTTYPE – Padelbane
PROJEKTANSVARLIG – Søren Mittag

Få besøg af en konsulent

Udfyld nedenstående og vi vender tilbage til dig indenfor 24 timer.

    Segment


    Haster det, så kontakt os på
    +45 70 20 93 93