Skip to main content

Gnejsen – Bornholms største aktivitetspark


Bornholms Kommune besluttede at skabe en aktivitetspark i Aakirkeby, som skulle samle børn og voksne fra nær og fjern på Bornholm. Området hedder nu Gnejsen og er nu samlingssted for flere brugergrupper, da der både er ældrefitness, alm fitness, legeplads, hæng-ud områder, biodiversitets projekter.

Det er dermed blevet Bornholms største legeplads og aktivitetspark. Parken er flerfunktionel med beplantning, der tager højde for biodiversitet, idet man både kan finde bærbuske, blomsterblandinger og palisader rundt om blomsterbedene hvor der stadig er bark på, så der er gode gemmesteder og grobund for bænkebidere og andre insekter.

Til dette projekt har borgerne i byen været inddraget i et stort omfang, så deres ønsker til aktivitetsparken også blev indfriet. Idéen med aktivitetsparken er også at tiltrækker nye borgere til Aakirkeby, da den ofte bliver brugt som gennemkørsels by.

På legepladsen valgte borgerne blandt andet, at der skulle være en social femkantsgynge, som man kan gynge i rundkreds. Derudover er der svævebane, store klatrenet, hvor børnene virkelig kan boltre sig på, balancebane, karruseller, hængekøjer, trampoliner, legehuse og meget mere.

Indvielsen af Gnejsen var en stor attraktion, hvor folk fra alle afkroge af Bornholm kom for at se Bornholmergarden spille musik. Borgmester Jacob Trøst indviede pladsen med klip af rød snor, bobler, slikposer mm. Tv2 dukkede også op og du kan se klippet her:

Projektdetaljer

KUNDE – Madsbyparken, Fredericia
PROJEKTTYPE – Legeplads fra Cemer
PROJEKTANSVARLIG – Jonas Borring

Få besøg af en konsulent

Udfyld nedenstående, så vender vi tilbage til dig inden for 24 timer.

  Segment


  Haster det, så kontakt os på

  +45 70 20 93 93

  KONTOR DANMARK

  Falkevej 5
  4600 Køge

  T: +45 70 20 93 93
  M: info@maxplay.dk

  PRODUKTION DANMARK

  Hanningvej 65, Isenvad
  7430 Ikast

  T: +45 86 86 10 55

  KONTOR NORGE

  Sundbyveien 90,
  1407 Vinterbro

  T: +47 45 88 66 11
  M: info@maxplay.no

  Maxplay ApS   |   CVR. NR: 38141783   |   Persondatapolitik