Skip to main content

Opdag vores eventyrlige legepladser til børnehaver


Fantasifulde legepladser til de mindste

Forestil dig et sted, hvor små fødder kan tage de første skridt mod eventyrlige opdagelser, rutsje ned af rutsjebanen og mærke sandet mellem deres fingre, når der lavet sandslotte. Vores fantasifulde legepladser til børnehaver og vuggestuer er designet til at inspirere til leg. I en verden, hvor skærmene ofte stjæler opmærksomheden, forstår vi betydningen af fysisk aktivitet og social interaktion for børn.

Hos Maxplay leverer vi legepladser til børnehaver og vuggestuer i hele Danmark. Vores legepladser er mere end blot et sæt af udstyr; de skabt til at give børn magiske øjeblikke, der fremmer deres udvikling og læring. Vores produkter er ligeledes skabt med tanke på sikkerhed, holdbarhed og minimal vedligeholdelse.

Mere end bare leg

Når det kommer til at vælge den perfekte legeplads, bør man ikke gå på kompromis. Med fokus på holdbare materialer og tilgængelighed for alle børn, er vores legepladser designet til at være et samlingspunkt, når der skal leges udenfor.

Vores produkter kan skræddersyes til at tilbyde en balanceret blanding af kreativ stimulering og fysisk udfordring. Hos Maxplay kan du vælge mellem en række innovative designs, der taler til børnenes fantasi og inviterer til timevis af leg og læring.

Vores legepladser til børnehaver og vuggestuer er nemlig ikke bare til leg. De kan også tilpasses, så de indbyder til læring, kreativ tankegang og social udvikling. Noget, som netop er vigtigt at stimulere hos børn mellem et og fem år.

Kontakt Maxplay i dag angående vores legepladser til børnehaver

Lad os sammen skabe det perfekte udendørs legerum for de små. Hos Maxplay står vi klar til at guide jer i valget af en legeplads til børnehaven og vuggestuen. Kontakt os i dag for at tage det første skridt mod en verden af leg og eventyr for børn.

Få et gratis arkitekttegnet løsningsforslag

Udfyld nedenstående, så vender vi tilbage til dig inden for 24 timer.

  Segment

  Haster det, så kontakt os på

  +45 70 20 93 93

  Se udvalgte referencer

  KONTOR DANMARK

  Falkevej 5
  4600 Køge

  T: +45 70 20 93 93
  M: info@maxplay.dk

  PRODUKTION DANMARK

  Hanningvej 65, Isenvad
  7430 Ikast

  T: +45 86 86 10 55

  KONTOR NORGE

  Sundbyveien 90,
  1407 Vinterbro

  T: +47 45 88 66 11
  M: info@maxplay.no

  Maxplay ApS   |   CVR. NR: 38141783   |   Persondatapolitik