Skip to main content

LEGEPLADSUDSTYR MED ALT HVAD HJERTET BEGÆRER


Vi har et bredt sortiment af udstyr til legepladser

På legepladsen får børn lov til at lege sammen, have det sjovt og udvikle deres kompetencer på en måde, som kun netop legepladsen tillader det. Hos MaxPlay arbejder vi derfor med at lave fantastiske og unikke legepladser med alt hvad hjertet begærer. Vi har et bredt sortiment af legepladsudstyr, så du selv kan få lov til at udforme og designe præcist den legeplads, du ønsker.

MaxPlay har kontor i Køge, hvorfra vi kan levere vores legepladsudstyr overalt i Danmark. Vi kan hjælpe dig, uanset om du vil have bygget en fuldt udstyret legeplads i en institution, en park eller et offentligt sted.

Design din egen løsning med vores legepladsudstyr

Med vores brede udvalg af legepladsudstyr bliver det muligt for dig selv at designe og skræddersy din kommende legeplads. Vi har alt lige fra klassiske klatrestativer, gynger, sandkasser, vipper og rutsjebaner til digitale installationer, moderne parkourbaner, læringsremedier, multibaner og meget, meget andet.

Dertil kan vi også levere alt inden for borde/bænke, pavilloner, stativer, hegn, opholdssteder, multihuse, beplantning og lignende, så legepladsen også rummer mulighed for fællesaktiviteter med plads til børn såvel som voksne.

Vi kan derudover lave legepladser i forskellige materialer, udtryk og faldunderlag. Derfor laver vi blandt andet både naturlegepladser, arkitekttegnede legepladser, urbane legepladser og meget, meget andet. 

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad vi kan lave til dig.

Kontakt os hvis du vil høre mere

Vi er således klar til at skræddersy en legeplads ud fra præcist dine ønsker og behov. Hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores mangfoldige udvalg af legepladsudstyr og dine muligheder for at sammensætte den perfekte løsning, så hører vi meget gerne fra dig. Du kan også drage inspiration fra vores produktinformation.

Priserne på vores legepladsudstyr varierer, men du kan med MaxLeasing få lov til at betale for den samlede pakke med en fast månedlig udgift, så du kan skal betale 10% af beløbet, før vi bygger legepladsen for dig. Kontakt os også gerne, hvis du vil høre mere om vores finansieringsaftale.

Få et gratis arkitekttegnet løsningsforslag

Udfyld nedenstående, så vender vi tilbage til dig inden for 24 timer.

  Segment

  Haster det, så kontakt os på

  +45 70 20 93 93

  KONTOR DANMARK

  Falkevej 5
  4600 Køge

  T: +45 70 20 93 93
  M: info@maxplay.dk

  PRODUKTION DANMARK

  Hanningvej 65, Isenvad
  7430 Ikast

  T: +45 86 86 10 55

  KONTOR NORGE

  Sundbyveien 90,
  1407 Vinterbro

  T: +47 45 88 66 11
  M: info@maxplay.no

  Maxplay ApS   |   CVR. NR: 38141783   |   Persondatapolitik