Skip to main content

MULTIBANER SKABER DET ULTIMATIVE SAMLINGSPUNKT


Et område for alle aktiviteter

Multibaner er det ultimative samlingspunkt for alle uanset alder, køn og aktivitetsniveau. En multibane fra Maxplay er fleksibel, nem at sammensætte og har et klassisk og rustikt design. Her kan der nemt integreres forskellige sportsgrene, for eksempel fodbold, basket, hockey og volley. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser. Hos Maxplay hører vi til i Køge, men vi leverer til alle i Danmark.

Multibane i PEFC-træ, genbrugsgummi eller kunstgræs

Vores baner laves i lækkert og stærkt fyr, som er PEFC-certificeret. Det er supernemt at bruge til mange redskaber. Ønsker man et mere organisk udseende, så er denne løsning lige til højrebenet.

Ønsker man derimod et mere rustikt og street udseende, er det vores populære Maxplay multibane du skal vælge. Den er vedligeholdelsesfri, har støjdæmpende vægge og er UV bestandig. Dertil er vores baner lavet af 100% genanvendeligt materiale i gummi og stål. Banderne er ligeledes lavet af genbrugsgummi.

Begge typer af multibaner kan kombineres med mange forskellige typer underlag, såsom gummiunderlag, kunstgræs, sand eller asfalt.

Et sundt afkast

Motion, sport og aktivitet giver et godt afkast i børns, unges og voksnes sundhed og trivsel – dette er bevist af mange studier. Hos Maxplay mener vi, at ved at skabe de rigtige rammer som indbyder til mere aktivitet i hverdagen, bliver vores hverdag både bedre og sundere. Du kan med fordel drage inspiration til multibaner og hvordan de bygges via vores  produkt-side.

Hvad koster en multibane?

Prisen på en multibane afhænger af, hvordan du vælger at sammensætte din personlige bane, hvilke elementer den skal indeholde, hvilket underlag du vælger og lignende. Vi kan dog altid tilbyde dig at betale via vores afbetalingsordning, MaxLeasing, uanset hvilken pris vi giver dig. Her betaler du blot 10% før vi bygger din nye multibane, mens resten betales over månedlige rater, inden for dit budgets rammer.

Ønsker du at høre mere om dine muligheder, er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Vi kan kontaktes på telefon, mail eller gennem vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vil du have din helt egen multibane?

Fortæl os dine drømme og lad os hjælpe dig godt på vej.

  Segment

  Haster det, så kontakt os på

  +45 70 20 93 93

  KONTOR DANMARK

  Falkevej 5
  4600 Køge

  T: +45 70 20 93 93
  M: info@maxplay.dk

  PRODUKTION DANMARK

  Hanningvej 65, Isenvad
  7430 Ikast

  T: +45 86 86 10 55

  KONTOR NORGE

  Sundbyveien 90,
  1407 Vinterbro

  T: +47 45 88 66 11
  M: info@maxplay.no

  Maxplay ApS   |   CVR. NR: 38141783   |   Persondatapolitik